webbureau med kunden i fokus!

Vi tilbyder hjemmesider og webshops

gennemarbejdet og gennemtænkt.

Kontakt os,

så finder vi den rigtige løsning til dig

Website

Vi bygger dynamiske hjemmesider, som er optimeret til visning på både pc, mobil og tablet. Vi benytter wordpress som CMS da det er det mest anvendte. Alle hjemmesider leveres med premium tema med indbygget editor, så du altid efterfølgende selv at ændre alt på hjemmesiden.

Webshop

Vi hjælper med at bygge din webshop, så det bliver nemt at starte en webshop fra bunden. Vi benytter woocommerce som er en del af wordpress universet. Vi kan også lave større webshops i CMS systemet Magento hvis du har mange produkter og produktkategorier.

Hosting

Når vi bygger en hjemmeside eller webshop for dig, har du altid alle rettigheder over det færdige produkt. Vi kan selvfølgelig tilbyde at hoste websites og webshops som vi har bygget, eller hjælpe med at placerer produktet på en host efter dit eget valg.

Services

Vi kan sørge for at dit website altid er opdateret, og at der bliver taget backups løbende, så sikkerheden altid er i top. Vi hjælper også gerne med SEO, samt social media management, så det sikres at du bliver synlig i søgemaskinerne og på de sociale medier.